Loading... Please wait...

Bestellen en retourneren

 

 

1-Door het invullen en het verzenden van het bestelformulier van Hockeykledingonline.nl accepteert de consument deze leveringsvoorwaarden en aanvaardt tevens dat deze deel uit zullen maken van de koopovereenkomst tussen de consument en hockeykledingonline.nl.Door het verzenden van het bestelformulier is de koop definitief en is de consument verplicht tot het betalen van de rekening.

2-Al uw bestellingen zijn excl.verzendkosten.Wij brengen € 5,95 verzendkosten in rekening

Afhalen is mogelijk, echter alleen op afspraak

3-PostNL of GLS levert uw bestelling aan huis af.Wanneer u op het moment van levering niet aanwezig bent wordt de bestelling de volgende dag nogmaals aangeboden, indien nog niet aanwezig,laat deze een bericht voor u achter waar en wanneer u het pakket kunt afhalen.Het pakket wordt 3 weken in bewaring gehouden op het betreffende adres.Indien deze periode verstreken is wordt het pakket automatisch teruggezonden naar Hockeykledingonline.nl.Wilt u na deze periode nogmaals verstuurd hebben dan wordt er € 8,50 administratie en verzendkosten in rekening gebracht welke vooruit betaalt dienen te worden.

Indien het pakket zoek raakt,zullen wij aan de hand van het pakketnummer een onderzoek aanvragen bij de klantenservice van PostNL(kan overigens ook door u zelf aangevraagd worden) of GLS.Gedurende dit onderzoek(ongeveer 6 a 7 werkdagen)is Hockeykledingonline.nl niet verplicht hetzelfde artikel direct op te sturen.

De afnemer draagt het risico van de artikelen van het ogenblijk af, wanneer de artikelen aan het opgegeven adres ter ontvangst worden aangeboden.

4-Hockeykledingonline.nl zorgt ervoor dat de bestelde artikelen,indien voorradig,welke middels een bestelformulier via internet zijn besteld  binnen 3 a 5 werkdagen na ontvangst van de betaling worden afgeleverd .Mocht een artikel niet voorradig zijn dan wordt u via de email op de hoogte gehouden.

5-De verzendkosten die u maakt bij het retour sturen van de artikelen zijn te allen tijde voor uw rekening.(tenzij het een fout van onze kant is).De verzendkosten die zijn gemoeid met het versturen van een nieuw artikel (welke niet door een fout onzerszijds zijn ontstaan, bijv andere kleur) komen voor rekening van de klant.

6-Voeg bij het te retour te sturen artikel altijd duidelijk een brief met hierop uw gegevens en het eventueel gewenste nieuw artikel.

7-Indien de artikelen niet aan de verwachting voldoen moeten ze binnen 14 dagen na ontvangst in ongebruikte staat teruggezonden worden.Indien hier niet aan voldaan wordt kan hockeykledingonline.nl het artikel weigeren voor retourname.De kosten voor het terugzenden zijn voor rekening van de koper.Voor het ontbinden van de koopovereenkomst kunt u gebruik maken van het retourformulier. Retourformulier

8-indien u artikelen terugstuurt, zijn de retourkosten voor uw rekening. 

9-Hockeykledingonline.nl draagt,ondanks het secuur actueel houden van de webshop,geen verantwoording voor eventuele foutieve vermeldingen.

10-Hockeykledingonline.nl is niet aansprakelijk,noch op grond van de wet, noch uit overeenkomst, voor zogenaamde gevolgschade die consument of een derde terzake van (bij gebruik van)de produkten mocht lijden.