Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sportcentrum Dordrecht en vv Heerjansdam verlengen samenwerking

Sportcentrum Dordrecht en vv Heerjansdam verlengen samenwerking

Sportcentrum Dordrecht en voetbalvereniging Heerjansdam zijn verheugd de verlenging van hun samenwerking aan te kondigen. Als trouwe partner van vv Heerjansdam heeft Sportcentrum Dordrecht, in samenwerking met Hummel, het nieuwe contract onlangs ondertekend, waardoor de succesvolle samenwerking wordt voortgezet.

De symbolische ondertekening vond plaats na een bezoek van het bestuur van vv Heerjansdam aan Deventrade B.V. in Deventer, het hoofdkantoor van onder andere Hummel. Tijdens dit bezoek werd het gloednieuwe tenue van Heerjansdam onthuld, dat in nauwe samenwerking met Hummel, Heerjansdam en Sportcentrum Dordrecht is ontwikkeld.

Tony van Maren, van Sportcentrum Dordrecht, uitte zijn trots over de hernieuwde samenwerking: "Sportcentrum Dordrecht en Hummel danken vv Heerjansdam voor het vertrouwen in de verlengde overeenkomst. De afgelopen jaren is de samenwerking naar ieders tevredenheid verlopen."

Voetbalvereniging Heerjansdam, opgericht op 13 juni 1945, kent een rijke geschiedenis en telt momenteel zo'n 550 leden. Met vier wedstrijdvelden, twee trainingsvelden, een kleine sporthal en een tribune geschikt voor 700 personen, biedt de club een uitstekende sportinfrastructuur. De kenmerkende clubkleuren zijn groen en zwart.

De verlenging van de samenwerking tussen Sportcentrum Dordrecht, Hummel en vv Heerjansdam belooft een voortzetting te zijn van een succesvolle en vruchtbare relatie, waarin sport en kwaliteit centraal staan.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.